UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Это надо уточнить у работодателя, к примеру. Смотря какой тебе нужен именно курс, кому то хватает и онлайна , а где то требуют именно First Aid CPR на 2 дня который, ну и чисто имхо, намного проще сдать в классе Лично по моему опыту везде требовали именно first aid cpr даухдневный
-
Юля Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Привіт. Я Відеограф & Фотограф в Едмонтоні | Калгарі Знімаю відео | роблю фото контент у різних напрямках: ▪️ Відеозйомка & Фото (свята, вечірки, івенти) ▪️ Презентаційні відеоролики/фото для бізнесів (товари, послуги, відеовідгуки) ▪️ Відео для таргетованої реклами в Instagram | Facebook ▪️ Формати інтерв'ю ▪️ ТікТоки | Рілси ▪️ Редагування фото та монтаж відео. ▪️ Оформлення інстаграму та створення контенту під це. 🔥 Крім усього перерахованого виконую будь-які завдання, пов'язані з відео, фото і контентом загалом. 📍Приїжджаю на будь-яку локацію в межах Едмонтона | Калгарі
-
Алена Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Valentyn Slipchenko Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Valentyn Slipchenko Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Google maps
-
Transit
-
Доброго дня Дорогі Українці, маю невеличкі передряги ,прожила 7 років з хлопцем як "камен лав",приїхали до Канади і вирішили ,що ми дуже різні та Чужі люди... Проблема така коли поїхала від нього ми мали податись на бенефікти, залишила цю справу йому і попросила щоб віддав як прийдуть,сказав що окей віддам. Не віддає, каже що згубив ,заблокував мене,робить мені проблеми,як їх можна відновити?ще навіть не розумію зроблені вони чи ні!мене відправили з Tower Centre на цю адресу 10009 108 St NW Alberta Bleu Cross асистентів взагалі не має на гарячій лінії сказали, що немає моїх даних,значить він не зробив,як податись і де взяти цю заявку?
-
Elizabeth D. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Jeffrey Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
tem Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Elizabeth D. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼