UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Отчет отправлен
-
Величезне дякую!Зберегла в нотатнику, дуже корисно.Більше б таких пізнавальних постів,а не гризотні в чаті.
-
Владислав Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Це грибочки).Бараньошки. Якщо я добре розгледіла)
-
Ирина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Доброго ранку,може є якісь аплікації ,де можна подивитися розклад автобусів і як вони пересуваються по місту ? Найшов на сайті Strathcona county ,але щось не дуже зрозуміло там
-
Доброго ранку. Чи хтось летів з котиком? Інформацію прочитали на офіційних сайтах про перевізників,написано що місця обмежені. Коли найкраще купувати собі квитки та для котика..? І чи можна купувати єдиним квитком? Чи у кожного перевізника(з кожного міста) особно? Наприклад купуєш 1 1Варшава Париж 2 Париж Калгарі.. бо деякі люди розповідають у ютуб що купували єдиним квитком а потім наприклад по прильоту з Варшави в франкфурт на пересадку,у франкфурті просто тваринку не пускали на літак і залишали своїх тварин..
-
Гриби як виявляється: листочня кучерява🤷
-
Дякую за інфу,тут зрозуміліше)
-
На офсайте смотрите Эдмонтона, в разделе ETS, там есть вся информация
-
В Польщі схожий гриб, може це він і є, називається ''коз'я брода''. кажуть дуже смачний. Я просто сам люблю збирати, но не їм гриби 🙂
-
Квочка Гриби можна їсти усі - деякі лише 1 раз
-
Местный док для нормальных операторов и тарифов: син) или канадское удостоверение/водительское удостоверение… быстрее всего син и он Вам все-равно нужен)
-
В доллараме за 4 бакса есть пакеты стартовые «lucky mobile”. Еще 15 за активацию и 100 минут на звонки, делаешь все доки, подключаешь домашний интернет вместе с контрактным телефоном и платишь нормальные деньги , так как в куче дом интернет и сим всегда дешевле. Номер останешься тот же, просто сменится оператор.
-
Напишите @shamil_zabiroff всем помогал…проконсультирует что и как лучше сделать…