UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
секонд хенд це лотерея)))
-
родич купив відро з гайками за косарь, вкладеннь БУ гума за 200 баксів, катає скоро рік, я йому нещодавно розповів шо в відрі є масло антифріз і взагалі треба обслуговувати. Він дуже здивовано спитав "навіщо?"
-
Машина за 5к уже 5тый год служит как вторая машина в семье, менял ток тормоза и масло и всьо. А вы дальше рассказывайте что за 15 и не меньше
-
Отож
-
я в Польше на машине за 1000 евро три года откатал 🙂 спроьегом 300к+
-
Ні ні ні, не атдам) Перше авто в Канаді, вона мені особисто дорога))) Я навіть не отримую такого же кайфу, як коли їзжу на новій)
-
То ви на продаж фото зробили?). Купую, якщо що))
-
Спасибо, попробую.
-
Ну і по Калгарі трейл між камерами можна поганяти)))
-
*дзвонить в поліцію* 😂
-
Хайвей ніхто не контролює🫣😁
-
Де ви на ній ганяєте?) Чи від 0 до 40?)
-
А це купе, 3.6 двигун v6, розганяється як дика)
-
Anna Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. Для дівчат які прийдуть в рожевому - безкоштовний келих ігристого вина і вхід на наступну вечірку Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
Ориентируйтесь на 100$ в час
-
Скажите, а сколько стоят работы на сто, к примеру, по замене комплекта грм, дисков сцепления, замене рулевой рейки? Только стоимость работ, без запчастей.
-
Самое прекрасно в таком «корыте», что где то что то не так, к нему и претензий никаких не может быть, вышел, плюнул, растер и дальше поехал. А как начинает вылазить на корыте за 90к+, становится обидно за бесцельно прожитые годы
-
Нет, я не спец, это просто средняя температура по палате. Тут хватает в чате специалистов, Вам распишут
-
Трудно ориентироваться. Не знаю нормочасы. Можете примерно написать?
20 Jan 2023, 21:20
56618/96600
about 5 hours ago