UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Десь з 17хв про Аботсфілд та Беверлі
-
youtu.be/wCvg6imudJ8
-
Але я б не рекомендував рентувати де написано stabbing
-
Випередили мене 😊 Я так розумію далеко не всі розуміють що це прикол і намагаються щось аналізувати і робити висновки спираючись на цю мапу. 😅
-
Просто уточнить, все же понимают что это шуточная карта?
-
Можете запитати , який район розглядається, та ми допоможемо.
-
Блок цигарок привезете?
-
Тут має бути Commonwealth Community Recreation Centre (780) 442-5311 maps.app.goo.gl/94SXDmDGHWBw81Gn6
-
Доброго дня , напевно це питання било дзвіном вже багато раз де можна пройти медогляд та можливо хтось порадить , я шукав в чаті але тут все на купу , буду вдячний за інформацію.
-
3804 139 Ave NW, Edmonton, AB T5Y 3G4 в цьому точно є, в інший не знаю
-
Маєте інфо в яких є??
-
да, я видела это обьявление, к сожалению это маленькая машинка. спасибо!
-
ну я вже розглядав варіант відкрити в БМО ще рахунок. Бо тепер вже "не з літака в банк" вже знаю на що звертати увагу і що вимагати в банку не погоджуючись на те що дають. 🙂 Але вирішив вже почекати місяць другий, подивитись що запропонує CIBC.
-
Поділитесь досвідом потім?
-
а мені в серпні ще без кешбеку :( Я онлайн заявку подавав яка не пройшла бо ще рано. Потім знайшов в них же на сайті що перегляд кредитних умов не раніше ніж через пів року, тому моя заявка була відхилена автоматично. Ну сподіваюсь після півроку може навіть на платінум подамся з кешбеком 😀, кредитний рейтинг вже лише на один пункт нижче ніж середній по Канаді. А до дати в півроку сподіваюсь навіть вище буде.
-
У меня клиент только в прошлом месяце мне писал что за месяц получил $100 кэшбэк
-
В БМО всегда была карта с кэшбеком
-
Мені у вересні видали кредитку на 1000 з кешбеком.Ви зверталися в банк, щоб вам замінили кредитку на іншу?Думаю, це можливо.
-
я зато тепер знаю що 4 місяці тому давали кредитки самі прості без кешбеку і лише на 1000. а зараз з кешбеком і на 1500-2000. і це реально набагато краще!
-
Ви знаєте хоч одну людину, яка отримала перелічені бонуси?Я - ні.
20 Jan 2023, 21:20
5685/96392
33 minutes ago