UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт, така ситуація, ми з чоловіком досить нещодавно приїхали в Канаду і хочемо зараз взяти машину в кредит, але нам прямо кажуть що потрібний co-signer, тобто хтось, у кого хороша кредитна історія і діючий кредит, якому мінімум 6 місяців. Якщо в чаті є хтось хто зможе нам з цим допомогти будемо дуже вдячні. Компанія видасть вам 1000$, а також вас випишуть з договору через півроку. Ми плануємо залишатися в Канаді і машину власне хочемо взяти для побудови власної кредитної історії.
-
Как вы себе это представляете?)
-
Це все вже з даунпейментом, всеодно сказали шукати косайнера
-
Поработайте 3 месяца , соберите даунпеймент и будет вам машина
-
Тогда предлагаю вам обратиться в другой автосалон , что то тут не так
-
Так
-
3 месяца уже работаете ?
-
Будем знакомы 😂
-
😂😇😇
-
Так то я вашу визитку всем даю
-
Я в Едмонтоні. Пишіть
-
Напевно :)
-
Подскажите пжл в чем разница между залогом и депозитом при аренде жилья?
-
Дякую) вже купили, зараз будем тестити
-
У многих такое было, сходите замените на фул
-
Шановні, підкажіть, у яке реджистрі краще звернутися, щоб вирішити проблему. Проблема наступна: пару місяців назад обміняв біля Мілвудс таун центру у реджистрі українське посвідчення водія на канадське. Обіцяли, що пришлють по пошті 5 full, а прислали 5 gdl. Оскільки у мене немає кого вчити їздити і за кермом я не п'ю алкоголь, то я просто махнув рукою на це. Ще й машини не було (і досі нема). Але зараз поспілкувався із шановною пані зі страхової компанії і виявилось, що для них це суттєва різниця. Можливо, хтось був у такій ситуації? У яке реджистрі краще звернутись, щоб таки отримати 5 full? Українських прав на руках вже немає, є лише копія в Дії.
-
Йти у те саме реджистрі? Може, є якісь "лояльні" реджистрі, де не морочать голову, бо там вже пройшла тисяча українців і працівники "по обличчю" зрозуміють що українець від них хоче і чому? Бо якщо у Мілвудсі мій оригінал забрали і прислали 5 gdl, то без оригіналу це взагалі буде важко. Можливо, потрібно мати при собі розпорядження канадького уряду, по якому мав бути зроблений обмін? Мене цікавить як раз практична сторона.
-
😂😂😂