UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я шукаю Електриків (20 чоловік) для роботи з нафтовими танкерами (обслуговування/ремонт) у Іспанії. Це контрактна робота на 1-2 місяці. Проживання, meal та переліт до місця ми отпачуемо. Міні потрібні journeyman certificates або европейські еквіваленти. Резюме, сертифікати та всі питання [email protected]
-
Зверніться в компанію U-Haul, мені це коштувало 120 CAD з 14:00 по 22:00 годину, обирав середній розмір фургона.
-
-
Подскажите районы в Эдмонтоне, где лучше не стоит снимать жилье семейным
-
дуже вам дякую
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста номер телефона или емейл страховой компании Nicole Lacusta, а то я не могу найти их контакты. Буду благодарен если подскажите!
-
Доброго дня усім! Поділіться будь ласочка інфою з яких країн Европи чи якими авіа ви летіли до Едмонтону?🙏🏻Шукаю кращі варіанти, і поки що Амстердам тільки підходить.
-
[email protected] Стейсі займається українцями.Але, як писали вище, є ризик, що не підійде район.Тому краще приїхати в тимчасове до 1 тижня, і вибрати на місці.
-
Дякую. Повивчаю
-
Привіт всім) Якщо ви мріяли колись грати на сцені, чи допомагати оформлювати декорації, чи просто зрозуміти театр із середини — тоді ми чекаємо саме на вас 😉 Не впустіть цю можливість! ВЖЕ ЗАВТРА, О 7 ГОДИНІ ВЕЧОРА‼️ Український драматичний театр «Сузір‘я» в Едмонтоні 🇺🇦 оголошує новий набір до нашої театральної команди! 🎭 На вас чекає безліч захоплюючих вражень, нові знайомства, та видатна українська творчість, у репертуарі театру! Коли: П’ятниця, 2 грудня, о 19:00. Де: Ukrainian National Federation, 10629 98 St NW. Якщо є якісь питання — пишіть)