UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
TD Insurance
-
Millennium Але до них дуже важко додзвонитися🙈
-
David Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Vitaliy Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Марина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Это знак качества, невозможно подделать 😁
-
Проверено? Засланий козачок
-
Дайте все что у вас есть, денег щас скину 😁
-
Вже поспілкувались спочатку гроші а потім стільці ,а можна навпаки ні не можна
-
Дуже дякую
-
Миллениум в офисе, Desjardins - по телефону/почте
-
Я делала, но ещё до пандемии
-
June Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Їде хтось в Джаспер може між неділею і вівторком? Нас троє і ми готові вкинути за пальне :)
-
Напишіть ціну в особисті
-
Привіт Допоможіть будь ласка розібратись. Може хто стикався на практиці ) Хочемо зняти житло на декілька місяців, є варіант, контракт до 31.10 (агенція Boardwalk), люди висиляються в кінці серпня і заїдемо ми, як буде відбуватися процедура, ми можемо якось вписатись в існуючий контракт чи робиться додаток до контракту? Чи розторгення контракту і підписання нового з нами ? Але нам не потрібен контракт на 6 місяців / рік 😒, хочемо лише спробувати той район який обрали, чи буде зручно і безпечно жити. *не відправляйте одразу в офіс агенції😁 хочу послухати, може були приклади Дякую
-
Я так розумію майбах мені не світить?
-
Всім добрий вечір! Чи є тут люди що знаходяться зараз в Калгарі і збираються завтра їхати в Едмонтон? Потрібно забрати 3 людей, вони сьогодні прилетіли в Калгарі і хочуть добиратися до Едмонтону.
-
Чепуха , сливаю карту в салат потом через пару недель пополняю , все работает )
-
Доброго вечора,можуть в когось була така ситуація Знайомого записали на біометрію,в липні(але за не відомих причин я незнаю яких він не зʼявився) Зараз не може записатися на другу біометрію?по цьому номеру не записує,тобі чи можна якось записатися?
20 Jan 2023, 21:20
57213/96548
about 2 hours ago