UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
плюс просрочки , записи в public records. скор это для обывателя типа чтоб примерно понимал свое состояние
-
Нічого не зрозуміло,але цікаво,є вечір чим забити,зара залізу в інет-почитаю.Дякую всім-зрили вечір🤣🤣🤣🧐👀
-
Та,я,в цьому не сумніваюсь 🤣Якшо,що буду питати в чаті🫶
-
К сожалению, уже ничего не дают
-
На біо вже записуйте справжню дату, одночасно кризову форму або телефонуйте
-
Питання про басейни й зали, може хто має досвід, їм треба робити окремі заявки чи можна теж додати до моєї?
-
Питання чату, приїхала дружина з дітьми, сьогодні заповнив їй аплікацію на хелс кард вписавши її й малих до себе
-
Это чепуха ровно до тех пор пока ты не получишь где то -30 поинтов кс за credit utilization
-
Заполнял в одну заявку всех членов семьи и прикреплял пермиты всех
-
Светланка Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
По идее можно. В самом рекреационном точно скажут
-
Та нє, в мене вже є, а дружина з дітьми тільки вчора приїхали, я про те що десь читав(або придумав) що можна їх додати до свого "аккаунта" й спростити процедуру
-
Уточніть адресу, бо мене туди в перший день відвезли знайомі в даунтауні десь, я навіть не запам'ятав куди, десь в даунтауні
-
У мене дружина так дитину добавляла пізніше, то через сайт якось внесла і на почту прийшла потім обновлена вже leisure program
-
Та ні, то хелс карта 2 місяця. Це швидше приходило нам точно. Вже оформили мембершип в басейні і залі, і відвідали зоопарк)
-
Просто хочу щоб малим швидше вийшло:)
-
Ну я майже 2 місяці чекав:)
-
Довго чекали, як і перший раз, пару тижнів
-
За скільки часу прийшла?
-
Хех в нас повністю навпаки. Ну я не знаю як пришвидшити, просто підказую що не обов'язково кудись їхати, можна це онлайн зробити і воно працює
20 Jan 2023, 21:20
57278/96548
about 2 hours ago