UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня усім! Поділіться будь ласочка інфою з яких країн Европи чи якими авіа ви летіли до Едмонтону?🙏🏻Шукаю кращі варіанти, і поки що Амстердам тільки підходить.
-
[email protected] Стейсі займається українцями.Але, як писали вище, є ризик, що не підійде район.Тому краще приїхати в тимчасове до 1 тижня, і вибрати на місці.
-
Дякую. Повивчаю
-
Привіт всім) Якщо ви мріяли колись грати на сцені, чи допомагати оформлювати декорації, чи просто зрозуміти театр із середини — тоді ми чекаємо саме на вас 😉 Не впустіть цю можливість! ВЖЕ ЗАВТРА, О 7 ГОДИНІ ВЕЧОРА‼️ Український драматичний театр «Сузір‘я» в Едмонтоні 🇺🇦 оголошує новий набір до нашої театральної команди! 🎭 На вас чекає безліч захоплюючих вражень, нові знайомства, та видатна українська творчість, у репертуарі театру! Коли: П’ятниця, 2 грудня, о 19:00. Де: Ukrainian National Federation, 10629 98 St NW. Якщо є якісь питання — пишіть)
-
Commonwealth stadium
-
Я бачив за 500 окрему кімнату. Цей самий мінімум
-
посмотрите эту таблицу + далеко не все требуют кредитную историю, точно знаю, что снимали в skyliving еще не будучи в Канаде, в том же broadwalk. Но брать жилье заранее, имхо, очень рисковая затея. Вы по итогу не знаете, что за район, подойдет ли Вам и так далее. Многие из этих агенств делают лайв румтуры. docs.google.com/spreadsheets/d/11oR65CoNjFbsh6Zy5vIKUZk-wo0H2OtTz0-zbaL7SZ8/edit?fbclid=IwAR2hyInuKDriUh01lftlm68DkrN_kwHrK_id2ezOUdVaks9UbbsCmOM29P4#gid=0
-
Скажіть, будь ласка, чи є варіанти орендувати (чи хоча б домовитись) за оренду житла завчасно? На багатьох сайтах дивилися, то потрібна кредитна історія, дані про роботу... Чи є агентства, які допомагають зі зйомом житла без таких вимог? Ми прилітаємо 13 грудня і хотіли б знайти помешкання. Цікавить Едмонтон.
-
Знайдіть житло на декілька днів.За цей час зможете знайти постійне.Є компанії, які для українців здають на рік, при цьому перший і останній місяць безкоштовно.У вас буде місяць, щоб отримати допомогу 3000,знайти роботу і оплачувати потім житло самостійно.Я б на хостів не розраховувала.Є приклади і українців, які себе нечемно поводили, і хостів, які за день виставляли на вулицю.Навіть родичі.Так що звикайте розраховувати на власні сили.
-
Я повертаюся в суботу
-
Дякую за небайдужість🙏
-
Здравствуйте, кто сотрудничает с бухгалтером ? Интересует процесс оплаты налогов в конце года . Подскажите пожалуйста контакты 🙏🏻