UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Sharon Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Якщо я здала на права та отримала 5GDL ще до введення закону про спрощену заміну українських прав, чи можу я зараз замінити мої 5GDL на 5full?
-
Ок, завтра спробую, тоді напишу, може комусь допоможе
-
Я теж))
-
вам ніхто не скаже на 100% що поміняють, чи навпаки, бо реджістрі часом працюють як лотерея))
-
деякі реджістрі працюють в суботу
-
Проблема в часі, завтра єдиний день, коли треба впихнуть усі справи і зробити всі "хвости")
-
Мені здається,що варто спробувати звернутися з цим в реджістрі і бажано в декілька, якщо отримаєте відмову в першому)
-
хто я? Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Доброго. Скиньте, будь ласка, хто-небуть україномовних агентів страховиків (по авто), якщо можно в особисті
-
А безкоштовна діагностика вже закінчилась чі ще діе бо в перший раз не відповіли.
-
Уж форму заповнюють коли подать паспорти. На біометрію інша, якою дають згоду на зняття та використовування біометричних даних)
-
CONSENT FORM Доброго дня, з приводу ось цієї частини (внизу) не зрозуміло. Я подавав аплікацію на візу за батьків, і вказував що я подаю за них. І тепер я не знаю чи писати себе в цей розділ conseent form. Здавати біометрію вони йдуть самі, без мене, але там дивне формулювання, "подає та/або отримує заяву на отримання візи" Що вони мають на увазі, саму аплікацію на візу чи подачу паспорта із запрошенням на вклейку. Перше робив я, а друге будуть робити вони 🤷 Заголовок цієї частини англійською і українською: Consent for Indirect Submission and/or Collection (to be completed ONLY if travel agent or person other than applicant themselves is submitting and/or collecting the visa application and decision) Згода на непряме подання та/або отримання (заповнюється ТІЛЬКИ, якщо турагент або особа, яка не є заявником, подає та/або отримує заяву на отримання візи тарішення)
-
Вони будуть здавати біометрію, то заповнюють тільки згоду на біометрію
-
Сенс у тому що записані в Київ і вони прислали цю форму одним файлом із підтвердженням запису біометрії, я теж знаю що цей розділ для тих хто подає паспорт за когось, але я зовсім не впевнений. Бо вони прислали разом із біометрію це
-
Дякую
-
Так вірно)
-
Тобто та графа тільки якщо хтось подає паспорт за них, або для кур'єрів, вірно?
-
Так
-
Просто пропустити, я там не потрібен ?
20 Jan 2023, 21:20
57478/96395
about an hour ago