UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Паша Мерседес
-
Релігія заборонила мати українські картки?
-
Да,шота должно быть
-
Щас гляну в окошко
-
Hello, I wanted to inquire if anyone is interested in a job opportunity. The Antiquity Shop has vacancies for Data Entry, Payroll Assistant, and Customer Service roles, available on a full-time or part-time basis. The pay is $600 per week, and the job is open to both on-site and remote workers located in Canada. The company requires no previous experience and will provide all necessary training. The job application is free, and payment is made weekly. If you're interested, please don't hesitate to send me a direct message. No Experience Needed! We Train! Bonuses! Paid Weekly via Direct Deposit /Check depend on your choice Full Benefits, 5 Days work in a week Pay is CAD$600 weekly
-
Мої канадські друзі здають свій будинок на 8 місяців 3 спальні / 2 туалети, 2100 m.facebook.com/marketplace/item/308466761560144/ Кому цікаво - звертайтесь)
-
Так і планували знімати з трьох карток (я, дружина, старший син). Цілий місяць планували знімати. Не знали що така дичина буде. Питання насправді дуже серйозне для нас. Бо мене на роботу беруть тільки з машиною. Ітак 2 місяці довбався. Резюме, 2 співбесіди дзвінки, листування і всяка фігня. Інакше наша багатодітна сім'я лишиться на вулиці без грошей через пару місяців.
-
Хто відправляв документи поштою в Україну. Скільки часу це займає, хочаб приблизно?
-
Неделя в любую сторону +-
-
може запитати в підтримці монобанку?
-
а не можна просто переводити на канадську карту?
-
Кажуть що це НБУ встановлюють ліміти. 50 000 грн зняття готівки в місяць, обо 12500 на тиждень, або 100000 грн можна використати за кордоном в місяць. Але питання де знайти в Едмонтоні ATM з NFC??? Ми можемо користуватись картками. Тільки платити телефоном через термінал. А от як зняти готівку?
-
Вибачте..таке враження,що вас на роботу беруть тільки з машиною представницького класу..
-
Так, 7,30 доставка, 100 грн картка. 30 робочих днів по регламенту Укрпошти. Це десь півтора місяці. Я це все знаю. Я не сподівався що в розвинутій країні в 21 столітті нема банкоматів з NFC!!! Ще й неможливо переказати гроші з української картки за кордон. Забороняє НБУ.
-
Багато місць і в Європі де дуже важко знайти банкомат з NFC))) Ну просто я порадила той варіант що простіший, або можно попросити щоб хтось привіз з України хто летить найближчим часом, якщо не боятись що картка з грошима буде у незнайомої людини і данних для оплат в інтернеті вистачить( або установити ліміт в 50грр в день) 🤣