UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
500 самий мінімум. все решта ви бачите на сайтах
-
Спасибо.
-
Доброго, я уверен, что если Вы будете искать, то что то Вы точно найдете. Но если объективно, то 2-3 месяца, это наверное только в Манитобе сейчас реально или же в самой первой волне весной-летом. Сейчас же, пообщавшись с людьми, кто предоставляет хостов и занимается этими вопросами. Есть уже списки ожидания на хостов, если такие вдруг появятся + мы тоже искали, на 2 недели - месяц, готовы были оплачивать , просто хотели не по ценам airbnb, так как там реально дороже выходит средней стоимости аренды по Эдмонтону. Но в итоге все же решили брать жилье на airbnb и по месту искать постоянное. Нашли относительно недорого, за 50 CAD сутки. А касаемо бесплатного жилья, то я бы естесвенно отдал предпочтение и сам бы уступил квартиру женщине с детьми. Но опять же, ситуации действительно бывают разными, поэтому пробуйте, ищите.
-
Дякую Гарного Вам дня.
-
Приблизно . Як є..
-
Зараз в РБ, буде час у Варшаві та Парижі
-
Доброго дня, потрібна ваша допомога, мене звати Назарій 4 грудня прилітаю до Канади в Едмонтон, але оскільки у мене нікого в Канаді немає, я шукаю сім'ю або людей хто може допомогти мені на перший час з безкоштовним житлом в Едмонтоні. 2-3місяці. Трохи про себе: мені 38 років, маю дві вищі освіти, без шкідливих звичок. Буду дуже вдячний за допомогу)!
-
Планую прибути до Едмонтону 9.12 якщо щось невеличке можу привезти з Європи.
-
Не смішно мені! То вона з правого кутка внизу, трохи за заводські літери виступає, я би і не помітив якби лід не одколупував під двірниками, може заклеїти страховкой?
-
Girls, let’s light up together 💙💛 Як важливо вирватись зі своїх думок, передноворічної суєти та залишити час на себе. Саме тому запрошуємо тебе на Christmas party. На тебе чекає весела дівоча компанія, яскраві фото у затишній студії, ігристий напій та смачні десерти. 🥂🧁 Date: 12/09/2022 Time: 5.30 - 8.30 p.m. Place: Shadow Box studious (9267 50st) Price: 150$ * edited digital images *оренда студії *кейтерінг *тематична атрибутика Christmas party - ще один привід обєднатись разом та залишити цю мить назавжди 📸💙💛 P.S. Кількість місць обмежена‼️Предоплата становить 30% вартості і гарантує вашу участь у вечірці ✨ Подробиці за номером: 5873369717 Юлія 8258825930 Марія