UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тільки вони не у всіх центрах є
-
Так зразу можна купляти
-
Це добре! Успіхів Вам!
-
І не всі с першого разу розуміють що каже екзаменатор, не всі мають достатню англійську, і пока є така проблема я маю достатньо роботи бо можу дуже багато чого пояснити) а Ваш коментар має право на існування і не Ви один маєте таку думку так що я аж ніяк не переживаю
-
Я скажу Вам чесно, люди роблять проблеми з цього, попре Вашу жагу допомогти людям. Я начитався груп та коментарів: «що ви ніколи не здасте цей тест, йдіть до автошколи , беріть інструкторів», але є інший коментар і я його залишив. Нічого особистого.
-
Ну для кого як, хтось і авто каже що 5000$ і нижче хлам. Тому іншим дають заробляти.
-
От начебто все просто і рівно як Ви кажете, але дуже багато підводних каменів в цьому тесті і не кожен може розібратись в тлумаченні правил бо деякі моменти дуже суттєво відрізняються від українського ПДД,
-
В мене ситуація наступна: * паспорт дійсний до 05-2027 * отримала Visitor Visa 01-09-2022 - до 05-2027 (тобто до кінця дії паспорту) * прилетіла в Канаду 13-11-2022 * WP отримала рівно на три роки - до 12-11-2025 з поміткою - вилетіти ДО цієї дати)) Напевне, певні речі залежать наскільки офіцер добре відпочив напередодні і чи смачну каву зранку випив))
-
Купить собі авто, поїздіть деякий час, пристосуйтесь до людей як вони водять , прочитайте книгу і здайте. ГДЛ роуд тест приблизно 90 доларів , адвансет 145. Не здасте с першого разу, їдете на другий раз-здасте. Тут ніхто нікого не топить, вони так зразу і кажуть. Скільки людина бере за «заняття»? Так от проїдьтесь на екзамені, якщо наробите кучу помилок, вам все пояснять і приїдете ще раз. Вони возять по тому самому маршруту (так було у мене).