UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А вы попробуйте выехать. Какой вопрос-такой ответ. Хотя вы может и выехали уже... С Европы
-
Можно ссылку на статью Закона?
-
Всім , за умови наявності вільних номерів
-
Закон Украины нарушаете? Или по своим законам живёте?
-
Добрий день, якщо хтось шукає нову, або б/у машину в Ідеальному стані з усіма можливими сертифікатами та інспекціями, та з інспекцією від AMVIC, звертайтеся в ЛС, або можете писати за номером 8258237469, мене звати Даниїл, можу вам допомогти і підібрати машину на будь який смак😉
-
Тут так бізнес не піде. ))) Люди вже в Канаді От якщо будете допомагати з Канади у Європу. Бажаючі точно знайдуться
-
Так
-
Доброго дня! Дозвольте будь ласка поширити важливу подію 🙏🇺🇦 ‼️ Приєднуйтесь до дуже важливого мітингу до Дня Незалежності! 🇺🇦 Та станьте частиною "Живого Тризубу" ❤️ Організовано організацією МУНО та Консулом Данилейко! Дуже просимо поширювати 🙏 📅 When: Saturday, August 26th ⏰️ What time: 2pm 📍 Where: Violet King Henry Plaza - 99 Ave, Edmonton, AB T5K 1E4 (near Legislature Grounds, by the flags and fountains) ⭐️ What: Special program for Ukraine's Independence Day + Human-Chain Tryzub & Flag + a Bikeathon (for participants only) ‼️ Important: Bring flags, posters, wear Ukrainian merch/colours, and be ready to say Slava Ukraini 😉🇺🇦 Дуже дякую!
-
Calforex
-
Всім привіт! Хтось давніше кидав адресу хорошого обміннику Я загубила десь Можете ще раз будь ласка написати хто знає добрі обмінники ? Дякую
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Привіт,можливо хтось працює в банку RBC?
-
Всем доброе утро, если кто есть у кого можно грн на карту купить , напишите в личку
-
125$CAD