UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Calforex
-
Всім привіт! Хтось давніше кидав адресу хорошого обміннику Я загубила десь Можете ще раз будь ласка написати хто знає добрі обмінники ? Дякую
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Привіт,можливо хтось працює в банку RBC?
-
Всем доброе утро, если кто есть у кого можно грн на карту купить , напишите в личку
-
125$CAD
-
Скільки стоїть медогляд в Едмонтоні?В Кракові коштує 957 злотых це 230 америк.долларів.
-
Подскажите пожалуйста.Мы сейчас с женой в Польше нужно ли проходить медкомиссию до отъезда или лучше в Канаде?Нужна ли медкомисия строителю? Дякую.
-
Я робив давно , але мені теж говорили , що черга , складно Приїхав в офіс і за 20 хвилин все зробили Ще знаю багато людей , хто так само зробив Але є і такі , кому не пощастило
-
Телефонуйте /їдьте в офіс Там все просто Тільки черга довга може бути Як пощастить
-
Letter of introduction. При в'їзді у Канаду після березня 2023 року без цього листа ворк перміт можуть і не дати. Тому хай люди не затягують.
-
А что значит предварительный вп?)
-
Так, у кабінеті нічого не буде у такому випадку, бо анкету подавали до липня 2022. Нажаль, можу лиш порадити написати у кризову форму і пояснити у запиті, що не отримали цей документ. Попросити відправити заново. Багато людей видаляють цей лист, бо у нього загаловок спамний (типу donotreplay@...). А у когось він одразу автоматично йде у спам.
-
При въезде в Канаду дадут вп