UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я робив давно , але мені теж говорили , що черга , складно Приїхав в офіс і за 20 хвилин все зробили Ще знаю багато людей , хто так само зробив Але є і такі , кому не пощастило
-
Телефонуйте /їдьте в офіс Там все просто Тільки черга довга може бути Як пощастить
-
Letter of introduction. При в'їзді у Канаду після березня 2023 року без цього листа ворк перміт можуть і не дати. Тому хай люди не затягують.
-
А что значит предварительный вп?)
-
Так, у кабінеті нічого не буде у такому випадку, бо анкету подавали до липня 2022. Нажаль, можу лиш порадити написати у кризову форму і пояснити у запиті, що не отримали цей документ. Попросити відправити заново. Багато людей видаляють цей лист, бо у нього загаловок спамний (типу donotreplay@...). А у когось він одразу автоматично йде у спам.
-
При въезде в Канаду дадут вп
-
Анкета заполнена 22 мая 2022, визу вклеели сейчас ,визитор, но при заполнении было указано что вп нужен
-
Який тип візи у паспорті? Воркер чи візітор? Дата заповнення анкети?
-
Здається в оренду доступне та комфортне житло
-
Пусто там
-
Залежно від того, коли подавали анкету. На емейл цей документ розсилали тим, хто подавав анкету до липня 2022. З липня 2022 це змінилось. Якщо ставили галочку, що хочете працювати у Канаді, то отримуєти візу воркер, а цей документ скачуєте у особистому кабінеті. На нього з'являється посилання, але по емейлу його не відправляють. Якщо не ставили галочку, що хочете працювати у Канаді, то отримаєте візу візітор і посилання на цей документ не з'явиться, що логічно. Отже, перевірте особистий кабінет (це там, де ви подавали анкету).
-
Здравствуйте. Кто-то делал в недавно страховку на авто? Какие компании ещё работают с опытом по украинским правам?
-
Завтра буду їхати в 14.00