UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тактикал юнит
-
Это в инсте посты выложили, оттуда взяли
-
У меня подруга в моле работает, они так уже с 8 вечера сидят так. Ждут
-
Передай стрелку что там фоткают
-
Корректировка огня запрещена
-
Привіт всім! Вимоги моєї компанії кількість віртуальних/онлайн-помічників зросла, тож ми зараз набираємо нових людей, які допоможуть змінювати світ разом з нами. Роль полягає в тому, щоб допомогти людям спланувати, вибрати та організувати свій відпочинок. Зазвичай вони працюють для досягнення поставленої компанією мети. НЕ ВІЛЬНО ПОДАВАЙТЕ ЗАЯВКУ. -Має бути конфіденційним (через деяких високопоставлених клієнтів нашої компанії) - Може працювати під тиском -Може працювати з наглядом або без нього НАПИШІТЬ МЕНІ ЕЛЕКТРОННОЮ ПОШТОЮ ЯК ШВИДШЕ, ОТРИМАННЯ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО.
-
Всим привіт, цей пост переважно для БУДІВЕЛЬНИКІВ 😉 І так, спочатку трішки про мене та моє життя на даний момент, мене звати Едуард, мені 24 роки, мешкаю неподалік від Едмонтона, маю машину, та маю роботу з графіком три дні в тиждень, це Пт-НД, тобто всі решта дні тижня я вільний, і я маю ВЕЛИКЕ бажання навчитися укладати ПЛИТКУ, готовий робити за мінімальну ціну аби НАВЧИТИСЯ! маю досвід роботи з інструментом, також я готовий та маю бажання навчитися багатьом іншим внутрішнім роботам👷♂️ мій досвід в будівництві це монтаж вікон, дверей, кухонь, сонячних панелей( бригадир) та багато інших видів будівництва, сам по професії ЗВАРНИК, але з малим досвідом (( хочу НАГОЛОСИТИ, в мене контракт до жовтня місяця, тому в майбутньому можна перейти на повноцінний графік. Якщо в когось є пропозиції напишіть будь ласка смс під цим постом, дякую за увагу 🙌 всім гарного настрою 🙏