UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Оплаты после того как будет подписан договор, заранее не кидайте
-
Подскажите пожалуйста. Нашел жилье. Хозяин сказал приехать на адрес, он даст номер соседа и сосед даст ключи глянуть Танхаус. А сам хозяин находится в Британской Колумбии … Он просит за месяц + депозит и за кота… Как правильно надо с ними расплачиваться и подписывать контракт… Допустим нам понравилась, что дальше делать - а то мы новичек, боимся, чтоб назад не обманули на деньги
-
З фейсбук
-
Якщо у вас такі умови аренди, то треба платити. Ми платили за місяць і демедж депозіт в розмірі місячної аренди…
-
Ми орендуємо у приватних людей Заплатили тільки за місяць оренди і депозит в розмірі місячної оренди. Але вони влаштовували кастинг ))) серед бажаючих. Після перегляду помешкання , вони нам сказали , що повідомлять всім , через 4 дні , кого обрали , а кому відмовили. Нам пощастило
-
Де ви таке знайшли?
-
У компаний больше выбор, у частных по одной квартире, редко две или три Но как заметил, компании меньше переживают за жильё под управлением и очень часто там бывает ряд проблем (мутные соседи, тараканы, мыши, старые мебели, кривой ремонт) У приватных или маленьких компаний , жильё окуратное, хозяин должен выбрать именно тебя среди претендентов Крупные компании хотят только депозит, подтверждение что работаешь и можно подписывать договор
-
Сколько искал жилье, ни разу не видел чтоб было больше одной месячной сумы залог
-
Друзі, є таке питання-пропозиція: Я знаю, що в Едмонтоні є прекрасний театр «Сузір’я», в якого, до речі, виступ через тиждень. Я так розумію, що напрямок цього театру більше в українських традиціях (що дуже круто). Але я б хотів створити колектив дещо іншого (психологічного, драматичного) напрямку, маю кілька крутих ідей для початку, але для їхньої реалізації мені потрібні актори, які можуть справлятись із складними задачами, швидко переключатись і з гарною пам’яттю. Отже, питання: чи є тут люди, або актори, яким це буде цікаво?
-
Фирмы просят 300$ депозита и оплату за месяц Приватные 1 месячную оплату в качестве залога и оплату за месяц
-
-
Можливо комусь знадобиться : Від 30.01 Звільняється хороший bachelor unit в центрі Едмонтону, в житловому комплексі Palasides за адресою 9820 104 Street. Лоббі,спортзал та лаунж кімната всередині комплексу. 5 хвилин до метро Bay Enterprise,зручна автобусна розв'язка та магазини біля будівлі. 930 $ + Електрика - 30 - 50$ та страховка - 18$ Вода та опалення в ціні оренди Є можливість підключення інтернету з дисконтом від ЖК Парковка перед будинком 300$ damage deposit Є можливість заїхати раніше за попередньої домовленності. Євгеній 780 782 20 35 Palasides by Boardwalk
-
Дякую, так справді дуже правильно!