UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Wise
-
Які ще є додатки щоб перевести гроші в Україну, окрім paysend в якому не підтримується swift для України?
-
Привіт! Прийшов біометрію 16 серпня але не прийшло ще сповіщення що я її прийшов скільки чекати хто знає ?
-
Сдается комната в 3х комнатной квартире 🚨 5 минут West Edmonton Mall 📍 750 $ в месяц 💸 Видео в ЛС ✅
-
Greyan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Якщо в Едмонтоні то у телефонному режимі Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd Потрібно взяти справку !Summary of driving record
-
Пишіть в кризову форму що не одаржали листа підтвердження про проходження біометрії.
-
Привіт всім Є ідея у субботу 26.08 поїхати усім разом до Калгарі, познайомитися там з новими людьми, гарно провести час у місті та парку. А ввечері зможемо відвідати вечірку. Подробиці у особисті
-
www.apprenticesearch.com
-
Привет , работаю механиком на заводе, хочу больше зарабатывать , подскажите как в Едмонтоне выучиться на сварщика? Сколько времени обучение с нуля? Сколько стоит? Кто учился?