UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт! В суботу, окрім вечірки, запрошуємо вас на перегляд поєдинку Олександра Усика проти Даніеля Дюбуа. Також ви зможете замовити справжню українські страви від проекту «Ukraine’s kitchen», відкритого від Ukrainian Free Store, по досить демократичним цінам. Локація: The Provincial Kitchen & bar (4211 106 St Unit 160) Початок: 26-го серпня о 2:00pm. Вхід безкоштовний.
-
User Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Около 25к самая дешёвая, если смотреть на их сайте.
-
Там нет бюджетных вариантов
-
Арина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Ох це ж цей, що всіх возить дешевше чим убер!))
-
Привіт! Я працюю в телекомунікаційній компанії TELUS 💚 Зараз зʼявилась пропозиція на мобільний звʼязок, яку я можу вам допомогти підключити 📲 Виглядає наступним чином: 80 GB 5G+ unlimited, без контракту, з можливістю взяти новий смартфон. І що саме головне ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Також можу допомогти вам з домашнім інтернетом💻 Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 ❗️В цілях регламенту компанії та конфіденційності, ЦІНА відрізняється від того що на фото❗️
-
Візьму безкоштовно, а потім продам. Чорти
-
Катрин Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Нужен парень на целый день на подработку завтра с 8 утра. Примерно до 4 п.м. 15 в час. Физическая и простая работа, полегче, чем носить мебель.