UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт! В суботу, окрім вечірки, запрошуємо вас на перегляд поєдинку Олександра Усика проти Даніеля Дюбуа. Також ви зможете замовити справжню українські страви від проекту «Ukraine’s kitchen», відкритого від Ukrainian Free Store, по досить демократичним цінам. Локація: The Provincial Kitchen & bar (4211 106 St Unit 160) Початок: 26-го серпня о 2:00pm. Вхід безкоштовний.
-
Ну нет так нет,бог тебе судья
-
Шановні співвітчизники! Запрошуємо Вас відвідати аптеку, де ви отримаєте безкоштовну консультацію чи будь яку іншу медичну інформацію, яку надасть лікар-фармацевт на українській, польській та англійській мовах. При необхідності вам випишуть ліки без попереднього візиту до лікарні. Страховка повністю покриває ваше лікування. Поряд є кавʼярня, де ви можете посмакувати запашну чашечку кави. Будьте здорові! 11230 110 St NW #102, Edmonton, AB T5G 3H7 Через дорогу від торгового центру ʼKingsway ʼ (780) 474-2525
-
Подскажите, есть в чате кто занимается палировкой машины? Стоял на паркинге притерлись
-
Не глубокие
-
Залежно,як притерлись. Якщо косметика- то краще ніж Роман з Revolution я ще не зустрічав.
-
Та нафига, у меня хорошая машина, он пластик поцарапао
-
Многих перебрал до Романа? :)
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи є в чаті комп'ютерний майстер, мій старенький ноут не запускається, потрібна допомога
-
Дарагой, в пятницу вечером не с кем поговорить?
-
Підскажіть будь-ласка де знайти його? То вибиває декілька сервісів або назв такого закладу
-
Дякую
-
+1 825-989-6120 За цим номером телефону можете домовитися. Але це якщо мова йде тільки про поліровку.
-
В степях не так уж легко найти интересного собеседника.
-
Как я вас понимаю..сам из тех краёв.. кроме Джека нашего Дениелса, почитай, и не с кем поговорить...