UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Голодуєте???
-
Я теж суперстор не минаю. 😁
-
За харчами я теж в суперстор ( ти знаєш 🤣) там простіше в часто дешевше. А Costco тотщамокоеми конкретними товарами ну я бензин заодно
-
З часом , тобі буде смішно з цієї дискусії 😁
-
В тебе суперстор під боком. Може і немає сенсу їздити в костко,хоч там і продукти смачніші. А якщо ще й маєш rewards program суперсторівську, і заправляєшся на їхній заправці- то взагалі гуд. Але коли буде трохи більша родина, трохи більше машин з більшими баками- тоді і почнеш думати про костко. Може😁
-
Не знаю як, а різниця в якості бензину мабуть є, якось відстояв чергу на заправці (там де синій кенгуру) то стрілка на очах падала, розхід майже в два рази більший, ніж від Петра з Канади.
-
Я ніфіга не фіксую , бо в мене авто жере 7 літрів по місту, я на воздусі їжю, нас двоє в сімьї і тиж 3 рубля з економлених мене не цікавить. Філадельфія по 5 баксів в акції в суперсторі , оприскувач по 3.50 на тій неділі , взяв дві каністри , свинина 4.5 кг по 20 долларів… тому кожен залишиться при свому 🍻
-
У багатих свої звички )))
-
Так і я ділюся тільки власним досвідом. І не нав'язую.
-
Ну ти про тему Costco , дослідження про інших написав. А тема дешевшого бенза на Costco , не розкрита )