UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А Costco де ? ))
-
Залежить,як їздили.
-
Я сьогодні заправлявся по 1.39 на костко. А на заправці біля мене бензин по 1.47. Опризкувач зимовий купив по 3.80. , гарні робочі рукавиці по 1.5, кава найшевша, сосіски ,ковбаса і бекон найдешевші, курка гриль найдешевша...А якщо в родині п'ять осіб і кілька машин- туди сюди - пару десятків доларів набігає. Щотижня. В масштабах року- кілька днів роботи.
-
1,39 далеко не на всіх АЗС Вартість по місту , 1,47 Мінімум , 7 доларів на одній заправці Маю таких мінімум 4 на місяць І заправляюсь ввечері або вранці , за 5 хвилин )
-
Маєш калькулятор?
-
Добрий день шукаю роботу на Будівництві Маляр-Штукатур,Монтажник Гіпсо-Картону та можу виконувати інші види будівельних робіт Досвід:3 роки можу бути помічником хочу купити весь необхідний інструмент був Бригадиром маю Польське водійське посвідчення Знання Анг.мінім. для роботи Кому потрібен помічник або Майстер напишіть в Приват ДЯКУЮ.
-
Є трохі одягу. Там взагалі іти о потроху. Більшість - продукти харчування , а далі одяг , побутова хімія , техніка
-
Я там тоже бенз не покупаю
-
Не в курсі про бмо. Але кешбек від костівської карти діє будь-де. Костко вміє прив'язати до себе споживача як ніхто.
-
Роблять безпосередньо в костко. За 5-7 хвилин.