UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Сколько искал жилье, ни разу не видел чтоб было больше одной месячной сумы залог
-
Друзі, є таке питання-пропозиція: Я знаю, що в Едмонтоні є прекрасний театр «Сузір’я», в якого, до речі, виступ через тиждень. Я так розумію, що напрямок цього театру більше в українських традиціях (що дуже круто). Але я б хотів створити колектив дещо іншого (психологічного, драматичного) напрямку, маю кілька крутих ідей для початку, але для їхньої реалізації мені потрібні актори, які можуть справлятись із складними задачами, швидко переключатись і з гарною пам’яттю. Отже, питання: чи є тут люди, або актори, яким це буде цікаво?
-
Фирмы просят 300$ депозита и оплату за месяц Приватные 1 месячную оплату в качестве залога и оплату за месяц
-
-
Можливо комусь знадобиться : Від 30.01 Звільняється хороший bachelor unit в центрі Едмонтону, в житловому комплексі Palasides за адресою 9820 104 Street. Лоббі,спортзал та лаунж кімната всередині комплексу. 5 хвилин до метро Bay Enterprise,зручна автобусна розв'язка та магазини біля будівлі. 930 $ + Електрика - 30 - 50$ та страховка - 18$ Вода та опалення в ціні оренди Є можливість підключення інтернету з дисконтом від ЖК Парковка перед будинком 300$ damage deposit Є можливість заїхати раніше за попередньої домовленності. Євгеній 780 782 20 35 Palasides by Boardwalk
-
Дякую, так справді дуже правильно!
-
Я теж мала на увазі сімейну форму навчання в не онлайн, так в канадську школу треба ходити хоча б для того щоб вчити мову.
-
Мої діти 11 та 9 клас в українській школі, перевела на дистанційне, випускні класи, самі розумієте. Та що в 9 пішла в канадську школу, ніякої виписки не треба було . Старша маємо зустріч в high school цього тижня, але вчиться і готується до ЗНО.🤷 Якось так.
-
О, і я так зроблю, дякую, що підказали) але в канадську школу теж треба ходити?
-
В нас схожий випадок, діти в 7 та 10 класах. Перевелись на сімейне навчання. Контрольні писати 2 раза на рік. Також хотіли б отримати український атестат.
-
Старший у 10-му, молодша у 8-му.
-
-
Дякую за вичерпну відповідь) я завжди за все хвилююся наперед, накручую себе... А дистанційне навчання неможливе, бо в Канаді під час уроків вже ніч. У мене діти у старших класах, тому думаю, який статус в Україні буде у них, якщо я серед року їх заберу в іншу країну, може, вони схочуть потім здавати ЗНО, бо не знаю, як складеться у Канаді.
-
В канадській школі не питали про документи з українською школи, як вище написали треба паспорт+візітор (що в аеропорту видають дитині) , паспорт одного з батьків+воркперміт та договір оренди для підтвердження адреси. Ми зробили карту імунізації двомовну, на Пром замовила таку форму українсько-англійський формат наш педіатр виписала усі щеплення поставила печатку, але поки цю картку імунізації не просили, але ми це робили впершу чергу для себе щоб вона у нас була англомовна. Стосовно української школи, вчилися двоє дітей в одній школі, старшої дитини класний керівник питав куди ми поїхали а молодшого ні... Тому в мене підозра що класний керівник старшої дитини захотіла дізнатися чи треба це школі не знаю... Ну і після трьох місяців перебування в Едмонтоні в мене виникли сумніви чи правильно ми зробили що дітей забрали з українською школи і не перешли на сімейну форму навчання, бо тут школи слабші...ну але це залежить від дитини чи потягне вона навчання в такому форматі.