UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А шо за слово то хоть?)
-
@VolodymyrKuts [5152553806] Вы используете запрещенное слово. Действие: Обеззвучен 🔇 до 02/09/2023 03:12. ~ Пользователь разблокирован
-
та он якорь бросил, через него все 🙂
-
это шоб не перегреваться
-
Вы просто написали что паперова картка хелс бенефит...
-
Карта Хелс бенефитов пластиковая. Обычная Хелс страховка бумажная.
-
ця частина є абсолютно необов'язковою. Але набагато веселіше бути на сонці та океані. Крім того, коли хвилі вдарятимуть вас, ви знатимете, тверда ваша позиція чи ні. Там, де я був, більшість хвиль б’ють набагато сильніше, ніж мої найбільші супротивники. Тим не менш, Окінава — тропічний острів. Ми проводимо екскурсії в додзьо кожні пару років, і так, є можливість тренуватися на пляжах, а також в океані чи морі, якщо ви бажаєте. 😊🥋🙇🏼♂️
-
є паперова картка Health benefits від Health Alberta Health Services. Якщо у вас є розширені переваги для здоров’я, то так, це буде пластикова картка. Ви б отримали буклет або щось інше, у якому вказано, що покривається цією карткою. Отже, ви базовий стоматолог, і Сем невідкладної стоматологічної допомоги буде покрито. косметичні стоматологічні процедури або процедури, які вже були виконані протягом певного періоду часу (1-2 роки), зазвичай не покриваються. Якщо ви запитуєте, чому, деякі з ваших процедур не були охоплені, зателефонуйте на державний номер і попросіть когось допомогти вам.