UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Друг недавно їздив,то казав
-
Від кого чув?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як дістатися до озера Moraine (чув що машиною не можна доїхати), дякую
-
Привіт! Я працюю в телекомунікаційній компанії TELUS 💚 Зараз зʼявилась пропозиція на мобільний звʼязок, яку я можу вам допомогти підключити 📲 Виглядає наступним чином: 80 GB 5G+ unlimited, без контракту, з можливістю взяти новий смартфон. І що саме головне ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Також можу допомогти вам з домашнім інтернетом💻 Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 ❗️В цілях регламенту компанії та конфіденційності, ЦІНА відрізняється від того що на фото❗️
-
Напиши в лс
-
Ну, теж не страшно
-
Нет, есть только ноут😅
-
Ізі, маєш флешку з віндою?
-
Всем привет, нужно переустановить сегодня винду. Удалить win 11 и поставить win 10, заплачу кешом, завезу/заберу ноут.
-
European Market & Produce
-
Доброго дня! Підкажіть де купити червону ікру? Питання задав бо не з жиру бісимось а потрібна для хворої людини
-
Доброго дня всім, чи міг би хтось поїздити зі мною по магазинах де продається б/у меблі та привезти меблі додому, потрібна машина а я тут людина нова і поки що без машини Магазини такі як Value Village (За адекватну ціну звичайно) Дякую за увагу
-
Дякую
-
t.me/ukredmonton/299
-
За годину має прийти?
-
Привіт скажіть будь ласка здав біометрію 16.08 і ще досі не прийшов лист про підтвердження)
-
Думаю основная причина это, заполнение кривыми руками и наличие судимости 🤷
-
Підкажіть може хто знає механіка але щоб приїхав на виклик. Може хто знає таких
-
Мнения разделились😁
-
Є багато відмов. В мене була відмова
20 Jan 2023, 21:20
60236/96475
about 2 hours ago