UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую
-
Вопрос родителям.Подскажите кто знает. У ребенка стоматит. Неделю плачет,ничего не ест,не спит..... Были у двух врачей оба сказали пройдет. Давайте детский тайленол и все .В аптеке без рецепта ничего не продают. Скоро с ума сойду. К кому обратиться,что делать?
-
t.me/Ukraine2Canada/239168
-
Страховку надо платить и правильно декларации заполнять
-
Ви мали досвід?
-
Я не пробувала, але чули недобрі відгуки
-
Міст не пробували?
-
Можна посилання чи умови?
-
Почта Польская
-
Доброго ранку! Скиньте будь ласка посилання на групи де іде обговорення візових питань по CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто має досвід відправки посилки (речей) з Європи до Едмонтону? 🙏
-
Доброго ранку!Підкажіть,будь ласка,де в оренду взяти авто?Може хто вже брав.Дякую
-
Доброго дня! Кто може допомогти з резюме?
-
На них вже потрібно подаватись Інформація є на урядовому сайті Як продовжити чи отримати дозволи Це треба робити до того як закінчаться попередні
-
Дякую. Справа у тому що у папірці яке отримали на кордоні study permit cuaet також вказано до 2го грудня. Чи я щось не розумію.
-
Прошлого разу була Анастасія Байдюк, яка везла ліки і все інше. Це аферисти (перевірено на особистому досвіді). Ви їм скидаєте гроші, а вони просто пропадають. Могли би хоч фамілію міняти😂
-
Скажіть будь ласка, як і де в Едмонтоні зробити health card?
-
Ну ж я не проти. 🙂 Я про те що ніякої особливої прив'язки до району і тим паче гарантій немає. Будуть місця звісно приймуть, не буде відправлять до іншої школи.
-
Мы в паблик школе и у нас таких проблем нет. Дочь тоже в школе которая не качмент потому что у них inquiry программа. Мы туда попали без проблем. Отличная школа
20 Jan 2023, 21:20
6028/96407
about 3 hours ago