UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт) тут) maps.app.goo.gl/2LcWLwN6Sr9rT9QU6?g_st=ic
-
Слава Україні!!! Створена група в телеграмі PR CUAET для взаємодопомоги, а також обміну досвідом при подачі на PR для тих хто приїхав по CUAET. В группі також є досвідчений міграційний консультант Остап - можете йому задавати свої питання. Просто шукайте: PRCUAET
-
Здоров'я бажаю. Хто вивчає або розвиває свою англійську. Ось дуже корисний канал. З Вас підписки з нас контент. Гарного дня 😀 youtube.com/@Learn_English_Today?si=YMNp-dwWTuPYWH0_
-
Кто сможет помочь сдать билет west jet
-
Я бы Эдмонтон на Саскатун не менял :)
-
Я не в городе живу, а в чистом поле :) до ближайшего соседа полтора километра. Работы в Саскатуне меньше, чем в Эдмонтоне. Это факт. С другой стороны, а сколько вам её надо? :)
-
Лично по моей специальности в Эдмонтоне сейчас открыто 60 вакансий. В Саскатуне ноль. Это по сайту индид. Понятно, что меня на них не возьмут и надо начинать с Макдональдса)). Но в Саскатуне, даже в теории ничего не светит. Допускаю, что у вас другой расклад.
-
Не только у меня
-
Доброго вечора. Допоможіть розібратися з аптеками 😁 Є направлення від лікаря, виписав залізо, хелс картка є, бенефіт картка є. Прийшла за ліками в одну аптеку, щось фармацевт пояснював не зрозуміле, то покриває, то не покриває страховка ці ліки, то інші радив 🤷♀ прийшла в Лондон драгс, вони сказали що це бади і вони не покриваються, ок, добре, але пояснили що ще до ціни додають 12 дол, за їх роботу 😬 це виходить у всіх аптеках так, те що не покриває, ще додатково платиться?? **ще чула що в Калгарі знайомі раз на місяць приходять в аптеку, показують бенефіт картку і їм на сім'ю видають всіляки вітаміни, і залізо там теж є, і багато чого іншого. Чи є такі аптеки тут? Чи хтось отримував цілий пакет вітамін лише тому що має цю картку ?)) Дякую
-
Если заплатить, то суда не будет. На ПР не влияет
-
Marius Sørensen Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼