UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
И що скажете? Блин даром не поїхав дивитись квартиру, подумав кидали якісь
-
Добрий вечір всім , хто обміняв work permit без обмежень, скільки у вас зайняло це часу?) З чоловіком подали ще в травні і тихо
-
В тому то і проблема. Що вечірні курси тільки в одному місці. А ранішні і денні є в різних районах. Я записаний але немає жодної відповіді. Питав декілька разів минулого місяця у школі, то сказали чекайте дзвінка. Дякую Вам за відповіді.
-
У мене незручний графік із 12 до 5 дня. Але є й інші варіанти, на цьому просто були місця, решта вже була зайнята. Перед цим потрібно в чергу записуватись
-
Кожен день, за яким графіком?
-
За ці не знаю, я займаюся в іншому місці.
-
Я в них знімаю.
-
Ті що в вечері, три рази на тиждень. Школа біля поруч з Catolic Service Center.
-
Ви про які курси? У мене заняття з LINC почалися з 30 серпня. Але запрошення надійшло ще на початку серпня.
-
О, а в мене є лише My personal records. Як Ви те друге MyAHS Connect підключали, через клініку? На сайті пише звернутись до клініки і там дадуть інструкції, як зареєструватись
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка хто ходить на вечірні безкоштовні курси англійської мови. Вони вже розпочали новий навчальний рік?
-
Там два види доступу, до лікарів і їх висновків є теж
-
Дякую за інформацію
-
Ні, на жаль, таке у мене не відображається, лише аналізи і висновки досліджень
-
Я висновки лікаря чи назначення лікування таке не пишеться?
-
Висновки будуть лише до деяких лабораторних досліджень (типу гістологій) та УЗД, можливо ще рентгену. По аналізам, писатиметься результат і примітка: в нормі/не в нормі
-
Тут можна зареєструватись і переглядати всі свої обстеження і висновок лікаря?
-
myhealth.alberta.ca/myhealthrecords
-
Підскажіть будь ласка, чи можна якось подивитись результати своїх аналізів і заключення лікаря десь на своєму акаунті Health? Чи в принципи десь можна переглянути цю інформацію.
-
Vova Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
20 Jan 2023, 21:20
61550/96432
about 10 hours ago