UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вітаю всіх! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Гадаю всі мають мобільний звʼязок, та домашні сервіси, але певен що більшість з вас переплачують за все це. У такому випадку я можу допомогти вам з цим, надати чудовий сервіс від нашої компанії, та ще й за екстра знижками від promotion team. За детальною інформацією або будь-якими іншими питаннями, звертайтесь в приватні повідомлення, або дзвоніть на номер - 905 327 4559 @Reg1kt #реклама
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Как вариант, в Italian centre shop
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка можливо в когось теж була така проблема. Коли заходжу на маркетплейс , не можу відправити повідомлення на жодне з оголошеннь. Коли тисну відправити, повідомлення не відправляється. Що можна зробити, щоб я могла відправляти повідомлення?
-
www.blackcircles.ca/en
-
Так а що за сайт?
-
Я купил на сайте на 200 дол дешевле чем заказывать)
-
УВАГА! Зміна роботи інформаційної стійки для новоприбулих в аеропорту. Тепер ми працюємо з 15:00 до 22:00 по буднях, знаходимося у зоні прильотів D біля ліфтів. Номер для зв'язку з волонтером (через телеграм) +15873857951 Ми володіємо всією актуальною інформацією! В разі будь-яких питань, будь ласка, пишіть нам. Дякую!
-
Alexandr Filatov Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Bipa Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Не разшатана / ушатана за 3 місяці?:)
-
Alexandr Filatov Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Darina Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Igor Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Всем привет,может сталкивался кто-то с проблемой в отрасли дерматолога? Может кто-то посоветовать клинику/врача?