UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В моєму коментарі закладений глибокий зміст☝️Але невермайн. Живить,як вважаєте за потрібне,. Просто огидно,коли виходить такий моралізор і починає копирсатися у чужій брудній білизні, обсмоктуючи зі смаком в 158 раз одну й ту саму тему і повчати незнайому людину,як йому жити.
-
Alexandr Filatov Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Тут в чаті ви коперсаєтесь і повчаєте всіх постійно, тільки чомусь ви цього не замічаєте. Тож вам має бути огидно від самого себе, слідуючи вашій логіці. А насправді огидно це коли погані вчинки, якийсь неморалізатор виправдовує безглуздістю, як робите ви. А зміст вашого коментаря був, щоб я якраз зреагував, бо ви ще той *фейсбучний воїн*. Давайте ви не будете мене вчити, а я в свою чергу вас буду також обходити стороною
-
Володимир, Я Вас особисто не знаю. Але дуже дякую за публічну підтримку ✊️ Хочеться спілкуватись саме з такими українцями - які позитивно налаштовані, вміють критично мислити, пробачають помилки, можуть стати на місце другої людини ❤️
-
Доброго вечора! 📇 Допоможу з записом на закордонний паспорт до посольства у Эдмонтонi/Торонто, звертайтеся в особисті повідомлення 💌
-
Оце єдине вірне ваше рішення - обходьте стороною..
-
Olga Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вдома🤡
-
Анастасия Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вы так глубокомысленно и с таким апломбом рассуждаете,как будто вы меня знали прежде...ну или хотя бы знакомы в реальной жизни.
-
Lena Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.