UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привет всем посоветуйте пожалуйста хорошегоно недорого провайдера к кого можно не дорого взять маленький карманный модем и подключить интернет
-
Доброго дня всім. Хто знає як тут підключити кабельне телебачення,чи може антену яку купити? Мені подарували телевізор (без підключення до інтернету).
-
Добрий ранок Є питання , хто замовляв щось з США до Канади як ви розраховували розмитнення? Бо я замовив запчастину для авто вживану і вже відправив друзям в Україну а через 3 тижні прийшов інвойс з федексу що треба оплатити різні фіі
-
Мы телус делали, напишите @shamil_zabiroff, он все сделает
-
Отчет отправлен
-
!report
-
Привет, так и есть. Там онлайн можно оплатить Как правило, они линку присылают на оплату. Там около 5% и выходит, но обычно они присылают оплату таможки до того как приходит товар Ну и рассчитывать там ничего не надо, они за Вас все считают, Вам остается мелочь - оплатить
-
175 товар в юсд, а мито в цілому 80 кад , наче і не багато але вже і не мало)
-
Странно, я посмотрю сколько у меня получалось относительно суммы заказа. Но мне казалось, что в районе 5% и выходило + надо не забывать, что там покупаешь в амерах, а тут платишь в кадах. В общем, я как чекну, отпишу
-
Дякую
-
Напишіть у приватні
-
мне с федекса приходили письма , после доставки из сша, тоже спустя пару недель, но там каждый раз новое письмо и новые цифры 🫠 так я так и не поняла что ж это такое 😂 как разберетесь, расскажите)
-
Slava Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
В мене зійшлося з цим www.fedex.com/en-ca/ancillary-clearance-service.html
-
Добрий день, якщо хтось шукає нову, або б/у машину в Ідеальному стані з усіма можливими сертифікатами та інспекціями, та з інспекцією від AMVIC, звертайтеся в ЛС, або можете писати за номером 8258237469, мене звати Даниїл, можу вам допомогти і підібрати машину на будь який смак😉 Зараз навіть діє знижка, поспішіть)
-
Вот только что оплачивал ups. Цена 492 cad, пришел notice, что надо заплатить 33.85, зашел платить, 27.85 попросило. Уточнил, говорят да, все ок, ожидайте доставки
-
Roman or Roman Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вадим Гребельник Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Здравствуйте,не подскажите в Эдмонтоне реально ли найти работу семейной паре (28 и 22 года) с уровнем языка А1 А2? Нужна любая работа которая проходила бы по PR. Заранее спасибо 🙏
-
Здравствуйте, реально
20 Jan 2023, 21:20
Post 62039 of 96253
about 11 hours ago