UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Клан 😀
-
Ми здавали в них тести на водійське посвідчення. В них є служба підтримки в дорозі. До того ж у них можна подати документи на Alberta Health і багато інших сервісів. Нормальна компанія.
-
В Канаде в 2021 году был установлен антирекорд по количеству убийств☠ За год в стране произошло 788 убийств. Антирекорд по количеству убийств был установлен в Канаде по итогам 2021 года. Об этом говорится в распространенном в понедельник отчете Бюро статистики страны. По данным ведомства, в 2021 году в Канаде произошло 788 убийств, что выше рекордного показателя 1991 года, когда за 12 месяцев в стране в результате насильственных действий жизни лишились 754 человека. Количество таких преступлений в Канаде растет три года подряд - в 2019 году было зафиксировано 687 убийств, а в 2020 году - 743. Наиболее криминальными провинциями страны считаются Онтарио и Британская Колумбия, где было совершено 277 и 125 таких преступлений соответственно. Самым криминальным городом по этому показателю в 2021 году стал Торонто (провинция Онтарио), где было совершено 117 убийств. Криминальная статистика в Канаде ведется с 1961 года. #новини #новости #news
-
Клан червоносимвольних
-
Там на фото є посилання , по ньому проходите і є інфо
-
Я думаю це краще спитатись через наше консульство і реджестрі
-
Як можна записатися на членство?
-
2000 то значно краще. Як мінімум не буде проблеми щомісячний платіж платити за хату
-
Хто знає можливо. Ситуація така.. В дитини вже є віза в паспорті, але не встигаємо виїхати до закінчення дії паспорта і візи відповідно. Термін дії паспорта продовжили в консульстві. Питання - коли можна подаватись на наступну візу? Коли віза закінчиться, або завчасно до закінчення терміну?
-
Village at the Hamptons (780) 628-2520 maps.app.goo.gl/HEsP6rmxKAfVqRsx5?g_st=ic
-
Тут нема сенсу співпрацювати з ріелторами , на мою думку . У багатьох будинках є одразу офіс , який займається рентом
-
Доброго вечора можливо хтось має контакти ріелтора для оренди житла
-
Казали. Вони навіть написані в мене є. Але я навіть не міг уявити, що серед тих лімітів є ЛІМІТ на переведення грошей з рахунку на рахунок. І він максимальний, тобто змінити вище нізя. Для України той ліміт то взагалі не гроші навіть і з такими лімітами вже би війну давно програли. Я запитав у банку, що може можна маючи повний номер рахунку це зробити. Вони залишили то питання без відповіді (хоча спосіб має бути, просто я по нього не знаю, бо інакше як вони гроші один одному переводять). Треба сидіти розбиратись, бо зараз ще виявиться, що є ліміти на погашення своєї ж кредитки з чекінг аккаунту (ну бо то також переведення ж мабуть), і брак інформації вилється в безпідставні витрати грошей. А такого я найбільш не люблю