UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Там на фото є посилання , по ньому проходите і є інфо
-
Я думаю це краще спитатись через наше консульство і реджестрі
-
Як можна записатися на членство?
-
2000 то значно краще. Як мінімум не буде проблеми щомісячний платіж платити за хату
-
Хто знає можливо. Ситуація така.. В дитини вже є віза в паспорті, але не встигаємо виїхати до закінчення дії паспорта і візи відповідно. Термін дії паспорта продовжили в консульстві. Питання - коли можна подаватись на наступну візу? Коли віза закінчиться, або завчасно до закінчення терміну?
-
Village at the Hamptons (780) 628-2520 maps.app.goo.gl/HEsP6rmxKAfVqRsx5?g_st=ic
-
Тут нема сенсу співпрацювати з ріелторами , на мою думку . У багатьох будинках є одразу офіс , який займається рентом
-
Доброго вечора можливо хтось має контакти ріелтора для оренди житла
-
Казали. Вони навіть написані в мене є. Але я навіть не міг уявити, що серед тих лімітів є ЛІМІТ на переведення грошей з рахунку на рахунок. І він максимальний, тобто змінити вище нізя. Для України той ліміт то взагалі не гроші навіть і з такими лімітами вже би війну давно програли. Я запитав у банку, що може можна маючи повний номер рахунку це зробити. Вони залишили то питання без відповіді (хоча спосіб має бути, просто я по нього не знаю, бо інакше як вони гроші один одному переводять). Треба сидіти розбиратись, бо зараз ще виявиться, що є ліміти на погашення своєї ж кредитки з чекінг аккаунту (ну бо то також переведення ж мабуть), і брак інформації вилється в безпідставні витрати грошей. А такого я найбільш не люблю
-
Даже больше, если отдать им права которые «якобы» потеряны они обязательно это увидят. Это можно даже самому проверить на сайте мвс. Ввести серию и номер и будет видно что эти права утеряны. Но дальше последствия могут быть серьезней, когда прийдется доказать опыт, наш сервисный центр дает выписку по всем выданным правам и их статусам. И вот если там будет пометка об утере, а вы их подсунули в режестри то будут большие проблемы из-за обмана.
-
До речі з RBC чуть не відгріб більш серйозніших проблем, шлях би їх трапив (а може це не тільки RBC таке має, і то ще я нерозібрався з банківською системою, це також фактор). Короче гроші тут таке як переводять один одному по імейл-адресі. Після перегляду домовляюсь з лендлордом по телефону, що відправляю 500 баксів завдатку, а потім прийду підписати договір і прямо там на місці переведу решту грошей за перший місяць і damage deposit. Що можу бути простіше... Лендлорд дає свою імейл адресу зі словами, що всі тенанти йому туди шлють. Захожу на сайт RBC, перевожу 500, гроші переводяться, весь світ за поясом Прихожу, підписали договір, підписуємо. Захожу, пробую перевести 2700. Банк каже "Ліміт 1000". В мене перед очима пролітає все життя. Звоню в банк, ага... Пишу імейл, тим часом заговорюючи зуби лендлорду. За 5 хвилин приходить відповідь "в нас це максимальний ліміт в день". Пишу "йопта, а як тоді перевести". Кажуть "приходьте на відділення, все зробимо". Короче добре що лендлорд попався адекватною людиною. Переводив кожен день кусочками.
-
Рахунок треба, він є одразу. Але з таким варіантом можливостей скористатися грошима мінімум. Ви спитали за можливі проволочки, я відповів.
-
Ну тут лівий спектр сам винен, бо не змогли обєднатися, щоби витіснити правих
-
Ну наприклад запроста банк може робити картки 2 тижні. Нам RBC так і робив. А якщо нема карток...