UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
я не професіонал, але канабіс так не прибиває 🙂
-
Rita Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Поділіться інформацією будь ласка. Втратив друг паспорт перед вильотом, олень. Поки робили новий і доки він прийшов на руки, програма закінчилася як 4 дні. 2 місяці тому подали на звичайну візу гостьову, бо чули, що сам дозвіл на роботу можна запросити до аеропорту. В анкеті прикріпили довідку про втрату, історію подачі на cuaet, Хто знає, якщо схвалять гостьову, чи можна отримати work permit? У сім'ї його всі візи cuaet. Сенс їхати не маючи права на роботу відсутня, у Канаді не працювати не можна. Хто стикався? Допоможіть інформацією, що робити?
-
-
Коротше, якщо пише що Тепло включене, то значить тепло включене, ніяких приховувань немає.
-
Це такі батареї
-
Але я бачив такі самі і електричні батареї. Просто я не думаю що тут хтось буде обдурювати про таке.
-
В нас такі ж самі батареї, перемикач на стіні в спільній кімнаті.
-
Так само і в нас.
-
Порадьте куда можно сходити з дітьми смачно поїсти
-
В автобусі прикладаєте до читника на вході і при виході. Поповнюєте за потребою.