UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Cheapflights
-
Привіт! Може хтось порадити веб-сайти по якому вигідно купити авіа квитки до Канади ?
-
Понял, спасибо
-
youtube.com/watch?v=2--nPYcl13k&si=EnSIkaIECMiOmarE
-
Видадуть visitor records
-
Подскажите на ребенка по приезду нужно делать стади пермит? 2.5 года ребёнку
-
Думаю , що в Україні не знають ,про ваше канадійське посвідчення. Не думаю що це проблема , українське посвідчення Україну у вас не забирала
-
Добрий день, а чи видадуть таку довідку, якщо людина вже не має фізично українського посвідчення водія, адже змінив на альбертовське посвідчення?
-
Ми спочатку вступили в школу , а потім помешкання поруч знайшли. Пішки 5 хвилин
-
На минулому тижні , син пішов в перший клас української школи. Вирішили що йому так буде напевно простіше. Але то батьки так вирішили))) наче все подобається
-
Моїм було ні. Старший 5 клас вже в день знайомства зі школою здружився з кількома однокласниками, не хотів йти додому. Молодша 3 клас, соромилась в перший день. Далі знайшла купу друзів. Україномовного помічника в школі немає. Вчителі роблять колосальну роботу. Багато матеріалу перекладають, адаптують, використовують перекладач. В школу ходимо з кінця вересня, то зараз діти більш менш розуміють мову. Доня почала читати англійською, комунікація з друзями лише англійською.
-
Всем доброе время суток) Кто брал билеты через Air Canada - как понять транзитный ли рейс?
-
Я хотів здати медицину в Туреччині. На всю Туреччину - три місця, два в Стамбулі, одне в Анкарі. Жив в Анталii. У дві клініки додзвонитися не зміг, у третій мені взагалі сказали "ми тести не робимо, ми агенцiя і допомагаємо з оформленням документів на візу".