UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В смысле? Тут тоже результаты корректируют?
-
Справді приємно чути полеміку. Дякую за саму можливість бути присутнім при цьому Якщо на проти - можно додати вас у контакти? як отримати SIN / як зі знижкою найти проєздний ... - я потрохи розберусь.. А от як зрозуміти страну - о це питання !
-
Ну вы же не будете отрицать,что Джагмит Сингх имеет очень серьезную поддержку молодёжи. И именно он будет следующим премьером.
-
людина яка може визначитися з політичною позицією не маючи уяви про увесь спектр та систему - то чи геній чи ідиот (хоча класичне тулмачення Ідиота у Греції було іньшим)
-
Буду. Те кто голосует за НДП, голосуют не за партию, а за Рэйчел Нотли. Её отец оставил глубокое впечатление на жителях Эдмонтона. Если она уйдёт в отставку, то вся поддержка НДП испарится. Вон в федеральных выборах Альберта всегда синяя (после того как 1 ндп из универа и 1 либерал не помню откуда ушли в отставку)
-
Ок! Спс ... понимаю сторону где рыть дальше. Все лежит в структуре системы. В ее принципах. Буду расковыривать!
-
Головне,визначитися зі своєю політичною позицією😅
-
Іще не прибув - але ця ідея Дуже гарна. Та розумію що ідея волонтерства ДУУУУже популярна у Канаді. Дякую.
-
Скоро вибори. Як новоприбулий- можете себе проявити. Як волонтер
-
ви ж розумієти - це не так просто опанувати ) треба спробувати спочатку зрозуміти систему "взагалі" тому й пробую знайти щось для ньюкамерсов а поооотім .. занурюватися
-
Просто погугліть, звідки голова уряду Альберти. І хто такі місцеві консерватори. Клоуни
-
вже становиться цікавіше. ) Дякую. Але дійсно цікаво - як столиця провинції може фінансуватися гірше ніж Калгарі? Для мене це нонсенс )) Буду читати розбиратися. Тому шо є - Теорія (для середнього канадця... -як Повинна працювати система) є Практика.... як воно є І навіть у Канаді я думаю вони різняться ))
-
Ну вы же не будете отрицать, что большинство в Эдмонтоне поддерживает НДП
-
Почему? Вопросы избирательной системы (аналог США)? или другая причина? Потому что я только подобрался к выборной системе Канады
-
Пояснюю по -простому. Едмонтон- місто простих роботяг. Одже, столиця НДП. Калгаря-то наші антагоністи, столиця консерваторів. Оскільки останні десятиліття при владі в Альберті були консерватори- місто Едмонтон фінансувалося за остаточним принципом.
-
О! ... благодарю. Это хорошая наводка. Пойду искать что есть в свободном доступе.