UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Виталий Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
FICHER Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Олександр, безкоштовні готелі забиті і місць зараз не мають. Ви, як не волонтер, на відміну від мене, не давайте, будь ласка, надію людям на безкоштовне проживання, бо цього може і не статися. Люди мають це розуміти і мати запасний план в разі відсутності місць на дату їх прибуття. Безкоштовний готель не гарантія, а лише можливість за наявності місць!
-
R.K Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Еdmonton inn надає знижку при зверненні на ресепшен готелю з українським паспортом.
-
𝕶𝖁𝕰𝕿𝕴𝕽𝕺𝕹 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Це листок неактуальний вже рік. На нашій стійці і в аеропорту скрізь є інформація саме про Edmonton Inn.
-
Zoidberg Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всім привіт!) 👋 Я - таргетолог, налаштовую рекламу в інстаграм та фейсбук. Якщо ви власник бізнесу і хочете отримувати від 150 клієнтів в місяць на товари чи послуги - співпраця зі мною дасть вам можливість збільшити свій прибуток швидко, на відміну від контекстної реклами. Пиши "+" в приват і я порахую скільки клієнтів зможу привести в твій бізнес вже в перші 10 днів співпраці
-
Nataliia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Дякую
-
В бьюти чате были предложения вроде.Посмотрите там.
-
Всім привіт хтось знає хорошого масажиста в якого можна використати бенефіти
-
Спорт и спирт основа жизни,нельзя их разделять