UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нажаль зараз готелю по знижці немає( Нам довелося заплатити 170 доларів за одну ніч (прилетіли 17 вересня о 3 ранку) Але потім змогли заселитись в безкоштовний готель
-
𝕶𝖁𝕰𝕿𝕴𝕽𝕺𝕹 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
За нього ми не знали А той готель що вказаний в інформації від волонтерів - не надає.
-
Це листок неактуальний вже рік. На нашій стійці і в аеропорту скрізь є інформація саме про Edmonton Inn.
-
Zoidberg Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всім привіт!) 👋 Я - таргетолог, налаштовую рекламу в інстаграм та фейсбук. Якщо ви власник бізнесу і хочете отримувати від 150 клієнтів в місяць на товари чи послуги - співпраця зі мною дасть вам можливість збільшити свій прибуток швидко, на відміну від контекстної реклами. Пиши "+" в приват і я порахую скільки клієнтів зможу привести в твій бізнес вже в перші 10 днів співпраці
-
Так, ні готелів ні матраців - життя біль
-
Nataliia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Добрый ! Такой вопрос, в Канаде 7 мес, работаем с мужем, но нужно срочно уезжать (есть причины), не знаю вернемся ли, так вот- надо ли нам перед отъездом что-то заполнять (декларацию?).
-
Дякую
-
В бьюти чате были предложения вроде.Посмотрите там.
-
Всім привіт хтось знає хорошого масажиста в якого можна використати бенефіти
-
Спорт и спирт основа жизни,нельзя их разделять
-
Знаю одного єврея, що любив зависати)))))0)0)))
-
Если бы спорт был полезен - евреи бы гроздьями висели на турниках
-
Можна ж поєднувати)))0)0)
-
Не розумію, чого алкоголь протиставиться спортові, і навпаки
-
Тащи гири, чего уж там
-
Str8 Edge itt?
-
хХх?