UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
У меня симка с торонто, все работает
-
Найдите представителей компании и пусть они проверят ее. Может же быть проблема в активации, тарифе, симке, телефоне.
-
Нет, деньги за эту медкомиссию не возвращают. И можно пройти за 125+50 в Twin Brooks Medical Clinic.
-
Пам'ятаю як нас більше 200 доходяг з Варшави в аеропорту Торонто шукали житло посеред ночі. Самі досвідчені мали при собі каремат.
-
Дякую за пораду, Софія. Ви це пишете мені вже друге. Я нікому не даю гарантію. Звичайно ситуація може змінитись в будь який момент. Пишу тільки з власного щоденного досвіду. Майже щодня я зустрічаю людей в аеропорту Едмонтона або Калгарі та везу в готель. Майже всі заселяються одразу в безкоштовний готель. Тиждень назад безкоштовні готелі були переповнені. Тоді люди чекали в платному готелі, хтось день, хтось два. Я думаю якраз надія українцям, які вперше прилітають в Канаді, дуже потрібна. Я завжди допомагаю забронювати платний готель із знижкою, якщо приліт в Едмонтон відбувається після 9 ої вечора в будні та після 14ої на вихідних. Так, я беру плату за трансфер з аеропорту, бо платний готель знаходиться в 34 км від аеропорту. Бронювання платного готелю + зустріч в аеропорту + трансфер в готель + поселення в готель + передача досвіду по першим крокам в Канаді - це для багатьох безцінно. Особливо для тих, в кого дуже низький рівень англійської мови. Бо всі спілкуються англійською мовою починаючи із аеропорту. А користуватись мої послугами чи ні - це свідомий вибір кожного! P.S. Хейтерам, які ставлять смайлики - для новоприбулих моя інформація дуже корисна. Якщо Ви можете краще - зробіть! Не обезцінюйте чужу працю 😒
-
Якщо б звернулись до мене, то я б підказав, що можна заселитись тимчасово в платний готель за 60$ або 85$ 😉
-
Всім привіт! Ви готові до суботи? Ми - таааак, і чекаємо на вас з нетерпінням🫶 Вже 7-го жовтня відбудеться наша чергова вечірка. Готуйтесь запалювати під DJ QBO 💃🕺 Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Вхід для дівчат безкоштовний до 23:00. 50% від прибутку надсилаємо на потреби ЗСУ. Підходь на бар до 23:00 та отримай свій шот «Слава Україні» в подарунок. Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: 15$, 18+.
-
#збірна300танківПіонтковськомудлязвільненняМелітополя
-
Natalis Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼