UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви хочете почути лекцію з політології? Дуже просто . Подивиться структуру парламенту Альберти. Едмонтон- НДП, решта провінції - консерватори .
-
щоби розуміти відмінності - повинні розуміти Базу. Бази по Канаді в мене не має. У чому відмінність виборчої системи? Що є чинником такоє социіальної политики? Чому "диверсіті" а не консерватизм? Чому 2-3 партії а не 10-20? ..... Поки що серії лекцій для бажаючиї порозумітися їз системою нажаль я не знайшов ))
-
Доброї ночі. Канадське суспільство багатогранне.. Політика мультикультуралізму. Можете погуглути, в чому відмінність від штатів. І ще . Канада дуже різна. Тому що велика.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка - що можно подивитися та почитати для кращого розуміння - "Як працює канадське суспільтво" Дійсно цікавить - які є реально працюючі механізми у суспільстві. Фильми / ют канали / книжки .... Цікаво роздивитися суспільство трохи глибше. Можливо є якілсь програми "Адаптації онлайн" Дякую
-
Ну я в рейсі був як війна почалась. Повернувся уже в Польшу до родини. Там в ДП Документ іще не відновлювали втрачені права
-
Так не только в деньгах может быть дело. Многие не с Украины едут. Мы, например, выезжали с Украины ещё в марте, а в Канаду попали только в августе. И не было возможности поехать обратно в Украину брать какие-то бумажки, потому что потом бы в ЕС могли уже не въехать.
-
Нема з ким їздити, в тому і питання, я не хлопчик у батьків на шиї
-
Після здачі теорії і очікування 7 - го класу у пластику вам випишуть на папері тимчасове посвідчення з яким ви можете їздити, але щоб поруч в машині був хтось з класом 5 адвансед. А потім коли здасте драйв -тест то отримаєте такий самий папер з класом 5