UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ребята скиньте фотки с гриля 😌
-
Слава Україні!!! В телеграмі створена група PR CUAET для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 10 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - майже 6000 участників; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально. Особлива подяка за репост! t.me/prcuaet
-
На літак через Англію можуть не пустити. Причому навіть якщо один аеропорт і не покидаєте транзитну зону
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка, хто літав додому, як краще? Планую весною, є гарні квитки з пересадкою в Лондоні, на сайтах інформаційних бачу що можна без транзитної візи якщо менше ніж 24 години в аеропорту перебувати, між рейсами по тим квиткам 5 годин. Але не можу знайти офіційну інформацію. Хто має досвід, пропустять чи краще не ризикувати? Дякую!
-
аааа, понятно. Ну, тогда пожалуйста))
-
Ну или сутенёр
-
Разводила, сразу видно, никакой конкретики а только намеки
-
Что конкретно вы предлагаете? Из вашего сообщения не совсем понятно, точнее совсем непонятно
-
Всем привет ! Меня зовут Михаил, и я помогаю вновь прибывшим украинцам, которые приехали в Канаду и ищут финансовую поддержку. Я готов предоставить информацию и помощь со всеми доступными финансовыми возможностями. Если вы или кто-то, кого вы знаете, может воспользоваться этой помощью, пожалуйста, обращайтесь ко мне напрямую. Спасибо за ваше внимание и поддержку!
-
Добрий вечір! Поділіться досвідом як шукали житло.
-
Так барбекю було дуже класне , дякую усім і організаторам
-
Дуже класно провели день, дякую Артему та всім хто доклав зусилля до цієї туси, познайомився з новими чудовими людьми, купа позитивних емоцій, дякую батькам Шалушай))))😁 що підвезли будемо на зв'язку. В чат по роботі скинув інфу як зареєструватись чи підтвердити свій стаж для спеціалістів.