UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так а для чего вам эти доки?
-
Подскажите где можно сделать развал схождение не дорого. Спасибо
-
Швидко можна зробити по телефону в компанії Cooperators. Але там треба англійською мовою. Напишу в приватні деталі
-
Всім привіт! Вже сьогодні, 13-го жовтня, відбудеться наша друга вечірка в самому центрі Едмонтона - на Whyte Ave 💃🕺 Приходьте щоб відпочити, потанцювати, натерти мозолі та зірвати голос після важкого робочого тижня. Готуйтесь запалювати під DJ QBO, який розкачає танцпол разом з MC Jscope. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: Bocha Premium Lounge. Вхід: 15$, 18+.
-
Орбит скорее всего и отправляет и заверяет в консульстве. Я говорю про то, что пришли в Орбит - отдали доки, пришли в Орбит, забрали доки. Орбит сам отправляет в консульство, Вам никуда ходить/ездить не надо. Я понял вопрос человека таким образом, что надо ли после доверенности Орбита еще ехать в консульство. Понятно, что оно заверяется.
-
Serhii Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Я занимаюсь перевозкой мебели. Большой опыт