UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вам тот, что обязательный миграционный? Его делают только специалищированные врачи. Позвоните и запишитесь в Twin Brooks Medical Clinic. Паспорт и ворк пермит нужен только.
-
Што
-
Добрый день всем. Кто может подсказать, как купить или кто занимается продажами авиа билетов с Канады в Европу.
-
Вітаю усіх! Хто найближчим часом їде з України в Канаду (Едмонтон) ? Потрібно привести ліки для однієї жінки , яка тут одна з дитиною малого віку. Чоловік захищає нашу землю , він служить.Дуже потрібно бо ліки ті ,що вона мала вже закінчуються, а в неї ревматизм серця і періодично треба колоти внутрімязево. Треба 10 шприців та 5 ампул. Відкукніться хто зможе це зробити.🙏
-
Привіт всім. Підскажіть будь ласка як найшвидше записатись на прийом до лікаря в Едмонтоні щоб пройти медичний огляд? Які документи потрібні? Договір аренди житла потрібен?
-
Виталий Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Максим, вас ищут.
-
Доброго дня Шановні Українці Канади і не тільки! Приїхали в Едмонтон 7 травня 2023 року з України. Баготодітна сім'я. Працювали в клінінговій компанії, тому маємо вже канадський досвід в плані доведення до ладу усякого безладу. Створили свій маленький сімейний бізнес. Я та моя дружина, також маємо ще декількох працівників. Та як фінансів трохи не вистачало. Бо ми як справжні українці любимо Україну, гроші, та ковбасу. Прибираємо квартири після ремонтів, до ремонтів, airbnb готелі, офіси, елітні будинки, житлові квартири, парковки, склади, виставкові зали, під'їзди та все інше що потребує прибирання. Безкоштовна виїзна оцінка. Ціна залежіть від площі та від стадії забрудненості. Можемо прибирати на постійній основі. Маємо постійних клієнтів з нашої діаспори. В наявності свій транспорт та обладнання. Мій телефон +1 587-973-30-94. Деколи не можу взяти трубку, тому пишіть. Маю усі месенджери на вказаному вище телефоні. Роман.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
maps.app.goo.gl/pfvcUQTdSV5xKGcb8