UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Immigrants move by choice and due to promise of a better life. The main reasons include better economic conditions, education and family reasons. However, they still have a choice to return to their own country at any time. Refugees, on the other hand, move out due to fear of persecution caused by war, violence, political instability, aggression or due to their religion, beliefs, caste, or political opinion. In most cases, it is not possible for them to go back to their country.
-
Все вірно, але просто пошукайте різницю між Refugee and Immigrants, там і криється вся суть.
-
Добриий день! Пропоную трансфери на комфортабельному автомобілі. -Зустріч в аеропорті -Перевезення речей з квартири в квартиру -Перевезення негабаритних меблів -Перевезення побутової техніки -Поїздка в Ікею і т.д. Пишіть, буду радий допомогти 😊
-
Пробачте, якщо не так сказав, мав на увазі люди, котрі не жили в Україні.
-
Ще раз хочу всіх застерегти ходить бродить вірус, дуже багато потужних людей в ліжко злягло майже за сутки!!!
-
Хей! Я ходив туди як приїхав, дуже добре прийняли, допомогли .
-
Шановні Українці! Ми хочемо розповісти трішки більше про нашу організацію. Ukrainian Canadian Social Services - Edmonton це координаційна організація, яка займається суспільною допомогою потребуючим. Які послуги ми надаємо: Імміграційні послуги – Надаємо загальну інформацію про імміграційні правила Інформація про імміграційні процеси та загальні урядові інформації – Направлення до імміграційних спеціалістів та адвокатів Послуги для нових поселенців: Ми надаємо інформацію та поради для новоприбулих про: - Пошук житла в оренду або придбання нерухомості - Пошук роботи - Подання на картку платника податків (SIN card) та картка охорони здоров’я Альберти (Healthcare card) - Освіта: курси англійської мови, ВУЗи - Інформація про про реєстрацію дітей в школу та садки - Співпраця з Українськими Католицькими та Православними церквами Громадські послуги: Ми помагаємо старшим людям, сім’ям, жінкам, молоді, хворим та потребуючим у таких питаннях: - Надання інформації про соціальні послуги - Допомагаємо старшим людям з інформацією про програми для літніх осіб. - Надаємо інформацію про сімейні програми пільг (Canada Child Benefit, Alberta Child and Family Benefit) - Надаємо інформацію про допомогу по безробіттю (Employment Insurance) - Надаємо послуги перекладу - Надання інформації про інші громадські та урядові організації Більше інформації можна переглянути на нашому сайті ucssedmonton.ca/uk/
-
А потім може і на другу
-
Як на мене живеш як людина, працюєш як людина, спілкуєшся як людина тощо... І ведеш себе як українець!!! З відкриттям CUAET прийшло багато людей які приїхавши сюди сподівались на 100% підтримку української спільноти, але ні разу ті люди не замислювались про те що люди які тут 5 років і більше для отримання візи здавали іспит з англійської, тяжко працювали а зараз і не проти б Вас підтримати но їм завтра на 06.00 на роботу)))
-
Зачекайте поки роботу знайдете з бенефіт, або зробити Blue Cross бенефіт і зачекати 3 місяці
-
Ні. Мається на увазі приналежність до якогось об’єднання. Допомога, коли є можливість.