UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Взагалі, пломба коштує від 180 -250 . Якщо пломбувати канали, то взагалі не весело. Але тут писали про розширені бенефіти для новоприбулих українців, можливо хтось ними вже скористався.
-
Тобто якщо ті самі думки то я пенсіонер?(
-
Я з тих пенсіонерів, які придивляються собі домик не в Ванкувері, а десь у преріях Саскачевану. Щоб поблизу озерце з фореллю, а трохи далі- з коропом. А в сусідньому лісі- повно підосичників та підпеньок.. А яхта і ці всі ванкуверські приколи- класно, коли молодий.
-
та то ви на комплімент напрошуєтесь) Якщо в вас будинку на острові Ванкувер ще нема - то ви ще не пенсіонер!
-
Буду за вас щиро ,по пенсіонерські, радіти!!
-
Є хто з Millwoods з бажанням знайти нових друзів?
-
Гарно казочка починалася. А нам якраз так цього бракує...
-
💯%
-
Це дорожче ніж Аренда.
-
Коли весілля?)
-
Як на мене, це дуууже цікава тема. Обов'язково її треба ретельно обговорити. Головне, щоб у вас після спілкування з нашими пересічними і не дуже українцями- не опустилися руки.
-
Я надавав посилання, але злий бот його видалив. Питання ви ставите коректне. Давайте разом з'ясуємо яке правильне та будемо туди рушати. Суть тільки у тому, щоби підтримувати один одного.
-
Дуже цікаво! Не совсім зрозуміло, про який формат ком'юніті йде мова. Взагалі , українських організацій в Едмонтоні - хмара. Чи маєте ви запропонувати щось ефективне да сучасне?
-
Ось тут: ucssedmonton.ca/uk/volunteering/