UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
10-20 це брутто?
-
10-20 долларов в час. Очень сильно зависит от расхода бензина. Налоги сами подаёте в начале след. года. Я катаюсь от безысходности, в ином случае лучше бы искал вторую работу/брал овертаймы на текущей. Убер кстати, не очень. Многие хвалят skip\door dash, но там зарегаться невозможно
-
В торонто вроде нормально зарабатывают
-
Можете поискать канадские убер чаты, и там по спрашивать
-
Чи хтось займається доставкою в Uber Eats на (авто) чи є це діло хоть трохи прибутковим , і як там вираховується податки?
-
І то правда)Я теж біля стіни сфотографувалася😁😁
-
Цифрова не треба, нащо платити якщо з телефону можна зробити 😅
-
Так в степлерс сходіть,якщо одному-22$,буде цифрова та дві на руки)
-
Это да... просто интересно на что можно потратить бенефиты, может кто-то сталкивался с таким уже... след.чистка только в феврале, думала, что может в промежутке ещё что-то сделать...
-
Доброго дня, здається 2кімнатна.
-
Самое лучшее сходит к дантисту и спросить у него. Они скажут на что можно их потратить. Они сами звонят в страховую и уточняют.
-
На что с зубами можно потратить бенефиты с работы? Покрывают ли какие-то косметические процедуры, типа отбеливание или ещё что-то? Интересует не пломбы или лечение, а что-то другое... есть бенефиты, не знаю куда их использовать...
-
Добрий день! Зараз активно шукаю роботу на фул тайм , маю хорошу розмовну англійську та досвід роботи. Маю досвід роботи в канадському садочку , а також в готелі як ресепшионіст! Буду вдячна за будь яку інформацію, поради та пропозиції!
-
Цукерки та горіхи можна і в ручну поклажу, а гриби і мед- треба перевірити у авіакомпанії. Бо КЛМ до прикладу, лояльна( хоча як на кого попадеш), а інші можуть не дозволити. Ми сир брали, і їжу з собою в ручну поклажу( типу круасани з мʼясом і сиром), бачила, йогурти, фрукти спокійно пропускали в ручну поклажу.
-
Хто допоможе фото на DV 2025 зробити)?
-
В багаж можно, в салон можуть виникнути питання по меду
-
дякую за відповідь
-
Можно
-
Віз десь 5 кіло шоколадом і цукерками.
-
Нас на канадской границе пропустили с конфетами