UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Моїм було ні. Старший 5 клас вже в день знайомства зі школою здружився з кількома однокласниками, не хотів йти додому. Молодша 3 клас, соромилась в перший день. Далі знайшла купу друзів. Україномовного помічника в школі немає. Вчителі роблять колосальну роботу. Багато матеріалу перекладають, адаптують, використовують перекладач. В школу ходимо з кінця вересня, то зараз діти більш менш розуміють мову. Доня почала читати англійською, комунікація з друзями лише англійською.
-
Всем доброе время суток) Кто брал билеты через Air Canada - как понять транзитный ли рейс?
-
Я хотів здати медицину в Туреччині. На всю Туреччину - три місця, два в Стамбулі, одне в Анкарі. Жив в Анталii. У дві клініки додзвонитися не зміг, у третій мені взагалі сказали "ми тести не робимо, ми агенцiя і допомагаємо з оформленням документів на візу".
-
Так)в основному залежить від часу,результати не завжди встигають підтягнутись в канадську базу)
-
У Європі медогляд в середньому в два рази дорожчий ніж в Канаді,вирішувати Вам)
-
Доброго дня. Маю 2 питання, якщо хтось володіє інформацією або стикався на власному досвіді, булу вдячна за відповідь : 1. Донька наразі в 6 класі в укр школі (суботня офлайн школа раз на тиждень ) і на рік нижче в німецькій, з якої школи я повинна надати атестат? Переклад на англ треба нотаріально завіряти чи підійде звичайний ? 2. Чи можу я пройти медогляд в Європі , щоб не проходити по приїзду? У ліцензованого для Канади лікаря звісно
-
Здравствуйте всем,помогите добрым словом,советом.Мы трое взрослых решили лететь в Эдмонтон,сразу скажу что знания языка минимальное,и бюджет на троих тоже всего 7 тыс долларов.Хочу чтобы дали совет,понимаю что сразу по прилету нужно будет снять временное жилье решить вопрос со всеми документами.И главное решить вопрос с работой.Но где бы не читали,где бы не смотрели,люди уезжают из Канады потому без языка нереально.Мы испугались,но решение принять нужно.Может кто,что то посоветует.