UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
права да
-
Carolina Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
ну вам на это время оставят старые, или дадут временные
-
Таісія Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
я сменил адрес и поменял права, заняло около недели. Но это не смена прав одной провинции на другую. Не подскажу
-
Добрий день актуально, не виходить зняти кошти з Райффайзен банку карта USD. Розрахунок в магазинах проходить. Може комусь потрібно буде щось купити у Едмонтоні чи онлайн покупки 500-1000 CAD ? Я би заплатив картою, в обмін на кеш. При зустрічі у Едмонтоні Дякую
-
Я;)))
-
Я с онтарио в Альберту приехал, чтоб поменять права нужен пруф оф адрес
-
Менять только права и хелз карту, в банке и налоговой обновить адрес
-
Добрый день, у меня завтра с 3.30 до 4 время назначено на посещение бесплатного склада мебели, но наша машина сломалась,не сможем поехать. Подскажите пожалуйста можно ли это время кому -то другому передать?
-
Comfort Inn
-
Так, звичайно, але я не маю ніякого відношення до Comfort Inn, тому навряд спілкування зі мною Вам стане в нагоді... Просто знаю, що раніше в українців була можливість отримати 2 тижня безкоштовного проживання в даному готелі
-
Будь ласка)
-
Travis Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.