UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
У додатку або ж на сайті
-
Заходите в приложение, на главной выбираете чекинг аккаунт или какой Вам нужен, откроется окно с транзакциями, рядом будет вкладка Account info, ее нажимаете и там будут данные
-
Дмитрий Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Усім привіт. Хотів спитати, я нещодавно приїхав до Едмонтону. Шукаю собі нові знайомства, чи непроти хтось зустрітися?
-
Доброго вечора! Де можна зайти леза?
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Катерина 💅 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Не спиться ?
-
там контакты есть в посте, можете по ним смело отписать и все узнать
-
Підписався, буду слідкувати)
-
О, чи є якесь паті на цю субботу? Я бачив що 28 але вже не пішов, бо дуже втомлений був..
-
вот пример
-
привет, тут каждую неделю по субботам проходят пати украинские. Так что , все в Ваших руках
-
Тёма наше всё!
-
давай лучше Temu скачаем и профит поделим
-
Дякую!
-
Чудо це хіба не російська компанія йогурту?
-
Чудо у вас є папірець з потрібними реквізитами , то звичайно Пластик вам для цього не потрібен
-
Я хотів ще спитати. Я нещодавно відкрив собі банківський рахунок, але все ще чекаю пластикову картку. Чи потрібно взагалі її чекати, чи можна подаватися на канадську фінансову допомогу одразу, після відкриття рахунку?
20 Jan 2023, 21:20
66466/96471
about 2 hours ago